Yangında 2 çocuk öldü, 2’si ağır yaralandı

Yayınlama: 11.12.2025
266
A+
A-

Pendik’te sabah saatlerinde çıkan yangın, bir aileyi büyük bir felaketle yüz yüze bıraktı. Fevzi Çakmak Mahallesi Umman Sokak üzerindeki iki katlı bir binanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde bulunan dört çocuk alevlerden ve yoğun dumandan etkilenirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Alınan bilgilere göre, ekipler kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Evden çıkarılan dört çocuk ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak iki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer iki çocuğun durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Yangın sırasında çocukların annesinin evde olmadığı, olayın ardından ailesinin sinir krizi geçirdiği belirtildi. Mahalle sakinleri, içerideki çocukları kurtarmak için büyük çaba harcarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış nedeni, itfaiye ekiplerinin ve polis olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından netlik kazanacak.

Öte yandan yangında evde olmadığı tespit edilen anne, ekiplerce gözaltına alındı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş