Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, kesintiler farklı gün ve saatlerde gerçekleştirilecek. Çalışmalar kapsamında çok sayıda mahalle ve sokakta elektrik verilemeyecek.

13 Haziran’da geniş kapsamlı kesinti

13 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Akhisar, Yeniceköy, Küçükyenice, Lütfiye, Sarıpınar, İsaören, Kemalpaşa, Çayyaka, Hamidiye, Sungurpaşa ve Boğazköy mahallelerinin bazı bölümlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Kesintilerin sabah saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtilirken, özellikle Hamidiye Mahallesi’nde Ahmet Türkel Parkı çevresi, Kemalpaşa Mahallesi’nde Ocakbaşı Sokak sonu ile Akhisar Mahallesi’nde Rumeli ve Deliorman bölgelerinin çalışmalar kapsamında etkileneceği açıklandı.

Kesintiler hafta boyunca sürecek

UEDAŞ’ın planlı bakım çalışmaları yalnızca hafta sonuyla sınırlı kalmayacak. Açıklamaya göre 15 Haziran’da Küçükyenice Mahallesi’nde, 16 Haziran’da ise Çeltikçi Mahallesi ve çevresinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Öte yandan Mesudiye Mahallesi’nin bazı sokaklarında gece saatlerinde kısa süreli enerji kesintilerinin yaşanacağı bildirildi.

17 Haziran’da birçok mahallede enerji kesilecek

17 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Tokuş, Şipali, Kozluca, Hamzabey, Yunusemre, Boğazköy, Sungurpaşa ve Yeniyörük mahallelerinde de planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Kesintilerin 15.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği belirtilirken, Yunusemre Mahallesi’nde Ulukale, Balım, Karanfil, Bozkaya, Gültepe, Yeşilkent, Mevlana ve Esenler başta olmak üzere çok sayıda cadde ve sokağın etkileneceği ifade edildi.

Vatandaşlara tedbir çağrısı

Yetkililer, planlı çalışmalar süresince elektrikle çalışan cihazların zarar görmemesi için gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Özellikle üretim yapan işletmeler ile iş yerlerinin kesinti saatlerine karşı hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.

Ayrıca çalışmaların planlanandan önce tamamlanması halinde enerjinin belirtilen saatlerden önce verilebileceği, teknik zorunluluklar nedeniyle ise kesinti süresinin uzayabileceği kaydedildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…