50 BİN KİŞİYE EK İSTİHDAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği söylemlerini önemsediklerini ve Erdoğan’ın bu çağrısına destek verdiklerini belirten MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, “Mobilya sektörü olarak 2017’de zaten Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz bize gereken KDV indirimini verdi. Biz de yıl sonuna kadar 50 bin kişiye ek istihdam yaratmak için planlama yapıyoruz” dedi.

Yayınlama: 09.02.2017
795
A+
A-

Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısını desteklediklerini ve 50 bin kişiye ek istihdam sağlamak için planlama yaptıklarını belirtti.

 

İSTİHDAM POLİTİKASINI DESTEKLİYORUZ






Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı da olan Güleç, mobilya sektörünün dolaylı olarak 500 bin kişiyi istihdam eden bir sektör olduğuna dikkati çekerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın iş adamları düzeyinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde başlattığı istihdam politikasını destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

50 BİN KİŞİYE EK İSTİHDAM YARATMAK İÇİN PLANLAMA YAPIYORUZ

Güleç, 50 bin ek istihdam hedeflediklerini ifade ederek, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Mobilya sektörü olarak 2017’de zaten Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz bize gereken KDV indirimini verdi. Biz de yıl sonuna kadar 50 bin kişiye ek istihdam yaratmak için planlama yapıyoruz. Türkiye’nin her yerinde bizim derneklerimiz var. MOSFED olarak mobilya dernekleri nezdinde girişimleri başlatıyoruz. Türkiye genelinde mobilya sektörü olarak 50 bin ek istihdam yapacağız”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş