8 yıllık sürecin ardından sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyor

İnegöl’de 2013 yılında üzerine kaynar su dökülerek vücudunun yüzde 35’i yaşanan İklimsu Haranse Güneş (9), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tedavisini üstlenmesinin ardından geçen 8 yıllık sürecin sonrasında vücudunda vücudundaki yanık izleri tamamen iyileşti.

Yayınlama: 04.11.2021
1.319
A+
A-

Arif – Elif çiftinin 2. çocuğu olarak dünyaya gelen İklimsu Haranse Güneş, henüz 8 aylıkken üzerine kaynar su dökülmesi sonucu yaralandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde gerçekleşen olay sonrasında Erdoğan, çıkan haberlerin ardından anne Elif Güneş’i arayarak, tedavi masraflarının karşılanacağını ifade etti.






 

1 buçuk aylık tedavi sürecinin ardından iyileşen İklimsu Haranse Güneş, ailesi ile birlikte İnegöl’e döndü.

 

Süreç nedeni ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür edemediklerini, aradan yıllar geçse de kendilerini teşekkür amaçlı ziyaret etmek istediklerini belirten anne Elif Güneş, şu ifadeleri kullandı:

 

“Çocuğum 8 aylıktı. Emeklemiyordu daha. Uykudan uyandı, ben 5 metre uzağa koymuştum çocuğumu. Döne döne emekleyerek çaydanlığın ikisini birden üzerine çekmesi ile çocuğun çığlık atması bir oldu. Ben çocuğu ilk önce müdahale ettim suyun altına soktum. Sonra İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürdük. Orada müdahale ettiler. Sonra oradan Kocaeli Tıp Fakültesi Yanık Ünitesi Bölümü’ne sevk ettiler. Orada 1 buçuk ay civarında kaldık. Oradayken Sayın Cumhurbaşkanımız, o dönemde başbakandı. Allah razı olsun kendisinden arayıp, ‘Hiçbir masraftan kaçınmayın. Bütün masraflar bize ait” dedi. O zaman SGK’mız yoktu. Allah razı olsun her şeyi karşıladı. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun önce hekimlerimizden ve Cumhurbaşkanımızdan. Kızım büyüdü ve ailecek Cumhurbaşkanımızı görüp de kendisine bilhassa teşekkür etmek istiyoruz, eğer tabi bizi mekânına kabul ederse”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tedavi ettirilen İklimsu Haranse Güneş, Erdoğan’a ‘Dede’ diye hitap ederek şu ifadeleri kullandı:

 

“Ben küçükken üstüme kaynar su döküldü. Cumhurbaşkanı dedem sayesinde hastaneye gittik ve Cumhurbaşkanı sayesinde kurtuldum. Cumhurbaşkanımız görmek istiyorum ve teşekkür etmek istiyorum”

 

Baba Arif Güneş ise;

 

“O süreç gerçekten zor bir süreçti. O dönemki Başbakanımız, şimdi ki Cumhurbaşkanımız gerçekten çok yardımcı oldular. Ekibine çok teşekkür ederim. Eğer tabi kabul ederlerse İklim şuanda büyüdü, kendisini ziyaret etmek isteriz” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş