Acılar ve yaralar unutulmamıştır

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, 17 Ağustos 1999 depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Torun açıklamasında, “O acılar ve yaralar unutulmamıştır” dedi.

Yayınlama: 18.08.2018
1.301
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “17 Ağustos 1999 tarihinde Gölcük Merkezli meydana gelen depremde binlerce insanımızın hayatını kaybetmesi milletimizin de derin yaralar açmış ve o gün bugündür o acılar ve yaralar unutulmamıştır. Depremin ardından arama kurtarma faaliyetlerinde ki “kimse var mı? “ sorusu hâla kulaklarımızda çınlamakta ve yüreklerimizi burkmaktadır. Depremin üzerinden tam 19 yıl geçmesine rağmen acılar hâla ilk gün ki gibi durmaktadır. 19 yıldır her 17 Ağustos günü o karanlık gece akıllara gelmekte vahşet ortamı gözlerimizin önünde film şerifi gibi geçmektedir” dedi.

 

BU MİLLETE BİR DAHA YAŞATMASIN






“Her yıl olduğu gibi bu yıl 17 Ağustos’ta da depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız  anılmaktadır” diyerek sözlerini sürdüren Torun, “Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah bu ülkeye, bu millete bir daha bu faciaları, bu acıları yaşatmasın” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş