AK Parti sahaya iniyor

Yayınlama: 08.02.2024
136
A+
A-

İnegöl’de rekor oylar alarak yılladır İnegöl Belediyesi yönetiminde söz sahibi olan AK Parti, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için pazartesi günü sahaya iniyor. AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının seçim çalışmaları öncesinde geleneksel hale getirdiği İshakpaşa Türbesi önünde edilecek toplu duanın ardından saha çalışmaları başlayacak.

İnegöl’de yıllardır büyük destek alarak belediye yönetiminde söz sahibi olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için harekete geçiyor. Seçim çalışmalarına başlamadan önce, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı geleneksel hale getirdiği İshakpaşa Türbesi önünde toplu dua programı düzenleyerek seçim startını verecek.

Dua programına, AK Parti’nin güçlü isimleri de katılım gösterecek. Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve ilçe teşkilatının tamamı, İshakpaşa Türbesi önündeki duaya iştirak ederek seçim öncesinde bir araya gelecek.






İshakpaşa Türbesi’nde gerçekleşecek olan dua programının ardından, AK Parti’nin tüm kadroları sahaya inecek. Bu saha çalışmaları, kırsal kesimleri de kapsayarak geniş bir alanda gerçekleştirilecek. Parti mensupları, kapı kapı dolaşarak hem kentsel hem de kırsal bölgelerdeki vatandaşlara partinin projelerini tanıtacak ve oy desteği isteyecek.

EKİPLER HAZIRLANDI

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’ndaki birimler ile kadın ve gençlik kolları da seçim ekiplerini tamamladı. Bir anda birçok bölgeyi ziyaret edecek olan ekipler, İnegöl’ün tamamında seçim çalışmalarını sürdürecek. Seçim öncesine kadar ise İnegöl’ün tüm kesimlerine ulaşarak oy desteği istenecek.

MESAJ ÖNEMLİ

Öte yandan AK Parti’de dua programının ardından verilecek olan mesaj önem taşıyor. Milletvekili Salman ve Başkan Taban’ın, seçim süreci ile ilgili vereceği mesajlar merak ediliyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş