Akyüz adaylığını açıkladı

İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası’nın 6 Ocak’ta gerçekleştireceği kongre öncesi adaylığını açıklayan Selçuk Akyüz, telefon satış ve tamir işleri gerçekleştiren firma sahipleri ile bir araya geldi.

Yayınlama: 17.11.2021
2.731
A+
A-

6 Ocak 2022 Tarihinde Elektrikçiler ve Benzerleri Odası kongresi öncesi adaylığını açıklayan Selçuk Akyüz, telefon tamir ve satışı yapan firmaların sahipleri ile bir araya geldi.

 

Programda açıklamalarda bulunan Akyüz, şu ifadeleri kullandı:








 

“Yeni dönemde İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası başkanlık görevine aday olmamı isteyen ve beni destekleyen tüm üyelere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Neden bu göreve gelmek istediğime gelince, bir slogan oluşturduk kendimize; ‘Her yerden erişim için değişim’ dedik. Sebebi ise iletişimi eksik bir esnaf topluluğunun, bize yarardan çok zarar vereceğini düşünüyoruz. Eksiklik diyoruz çünkü oda olarak yapılması gereken, ancak yapılamayan birçok verimli projenin siz değerli üyelerimize ulaştırılamadığını bizzat kendim görmüş bulunmaktayım. Biz 324 üyeye sahip güzide sivil toplum kuruluşlarından biriyiz ve bu doğrultuda biliyoruz ki biz çok güçlüyüz ve güçlü durmalıyız. Duruşuyla farklı, yaklaşımıyla dost, iş bitiriciliği ile fedakâr bir yönetim kurmak ve tüm esnaf dostlarımızla el ele bu yola çıkmak istiyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.