Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği’nden Filistin ve Doğu Türkistan İçin Yardım Çağrısı

Yayınlama: 25.07.2024
15
A+
A-

Filistin ve Doğu Türkistan’daki zulüm, Müslümanların duyarlılığına uygun olarak geniş yankı bulmaya devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları da bu konularda çeşitli çalışmalarla desteklerini sürdürüyor.

Bu çerçevede açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Erman Tarık Bostancı, dernek olarak Filistin ve Doğu Türkistan’a yönelik çeşitli programlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bostancı,






“Uzun zamandır İslam coğrafyasının gözbebeği olan Filistin ve Doğu Türkistan zulmüne sessiz kalmak Müslümanların anlayışına uygun değildir. Bu minvalde sivil toplum kuruluşları olarak herkes gayret göstermekte ve çalışmalar yapmaktadır.

Bizler de Ateş Karıncaları Gençlik Derneği olarak gücümüz nispetinde çeşitli Filistin ve Doğu Türkistan programları icra ettik. Ve şimdi bu çalışmalarımıza bir yenisi olarak Gazze ve Doğu Türkistan yararına Hayır Çarşısı programı başlattık. Yerimiz Merpa girişinde yer almakta. Bu vesileyle tüm kardeşlerimizi, kardeşlerimiz yararına düzenlenen bu programa katkı sağlamaları için bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği’nin yeni başlattığı Hayır Çarşısı programı, Gazze ve Doğu Türkistan’daki mazlumlara destek olmayı amaçlıyor. Merpa girişinde kurulacak olan Hayır Çarşısı’nda, katılımcılar hem ihtiyaç sahiplerine yardım edebilecek hem de duyarlılıklarını gösterebilecekler.

Erman Tarık Bostancı, tüm Müslümanları ve duyarlı vatandaşları bu anlamlı etkinliğe destek olmaya davet ederken, derneğin gelecekte de benzer çalışmalarla mazlum coğrafyalara destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş