ATEŞ KARINCALARI’NDAN EĞİTİM KAMPI HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 3 günlük Fıstıklı Eğitim Kampı, bu sene de gerçekleştirildi. Armutlu’nun Fıstıklı Mahallesi’nde 3 gün boyunca süren kampta, öğrenciler hem eğitim gördü hem de denizde doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Yayınlama: 12.08.2020
585
A+
A-

İnegöl’ün en aktif gençlik kuruluşlarından biri olan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, Fıstıklı’da geleneksel hale gelen eğitim kampını tamamladı.

 

MANEVİYAT AŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Onursal Başkanı Fatih Bayram, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Fıstıklı Eğitim Kampını bu yıl pandemi süreci dolayısıyla kontrollü bir şekilde gerçekleştirdik. Burada öğrenciler hem kendilerine faydalı olan ve gerekli eğitimi görürken, hem de denizde eğlenerek tatil tadında bir kamp yapma imkanı buluyorlar. Burada amacımız gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, vatana millete faydalı bir birey olmasına katkı sağlamak olurken, gerekli olan maneviyatı da aşılamaya çalışıyoruz” dedi.

 

GENÇLİĞE GEREKLİ ÖNEM VERİLİRLSE, BAYRAK İNMEZ

“Biz inanıyoruz ki gençliğimize gerekli olan önemi ve ilgiyi gösterebilirsek, Allah’ın izniyle ezanlar dinmez, şanlı bayrak inmez, vatan bölünmez” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bayram, “Yeter ki biz onlara gerekli olan milli ve manevi değerleri doğru bir şekilde verelim. O yüzden bu tür eğitim kültür ve sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde planladığımız ve sona geldiğimiz bisiklet kulübü ve yüzme kulübünü de kurup, gençliğimize sahip çıkmak ve onları zararlı akımlara karşı koruyucu rol olma yönündeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Ben bu 3 günlük yaz kampında maddi ve manevi katkısı olan özellikle İnegöl esnafımıza ve herkese teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş