AYET VE HADiSLERE AĞIR ELEŞTiRi

İnegöl Özel Halk Otobüsleri’nin arka kısımlarında bulunan reklam alanlarına gönüllü vatandaşlar tarafından ayet ve hadislerin konulması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Yayınlama: 26.07.2019
1.722
A+
A-

Daha önce olumlu anlamada defalarca gündeme gelen bu otobüs arkası reklam alanlarındaki ayet ve hadisler bu kez eleştiri yağmuruna tutuldu. İlk olarak 2018 yılının Eylül ayında Ahmet Özcan tarafından “Faizi terk edin” yazılı reklam İnegöllü vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Fotoğrafın sosyal medyaya düşmesinin ardından sosyal medyada da çok fazla beğeni toplamıştı.

 

Vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler alan bu uygulama gönüllü vatandaşlar tarafından devam ettirildi. Son günlerde ise sosyal medyada bir gurup vatandaş tarafından yapılan bu uygulama eleştirilmeye başlandı. Sosyal medyada birkaç profil ve sayfa ‘’Bursa Belediyesi otobüs arka yazısı. Şaşırdık mı? Yuh ki ne yuh!’’ yazısı ile paylaşıldı. Paylaşılan bu görselleri binlerce sosyal medya takipçisi kendi profillerin de paylaşırken aynı zamanda yapılan uygulamaya da eleştiride bulundu.






 

Kuran-ı Kerim ayetlerinin ve hadislerin yazılı olduğu otobüslerden rahatsız olan gurup, sosyal medyaya örgütlenirken, ‘’Yazıklar olsun Bursa bunu hak etmiyor, pis yobazlar, din namusu bekçileri oldular, yazık’’ yorumları ile nefret dolu yazılar yazılmaya devam ediyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş