AYNI GüN iKi DEFA SOYULDU

Mahmudiye Mahallesi 8. Mobilya Sokak’ta faaliyet gösteren bir mobilya üretim firmasında, aynı gün 2 hırsızlık olayı gerçekleşti.

Yayınlama: 25.03.2019
827
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi 8. Mobilya Sokak’ta faaliyet gösteren bir mobilya üretim firmasında meydana geldi. Cahit Yüce’ye ait firma 24 Mart Pazar günü sabah 10.22 ve akşam 20.30’da hırsızların hedefi oldu.

 

İşletme sahibi Cahit Yüce, sabah saatlerinde işyeri önündeki masanın ve mobilya malzemelerinin yerinde olmadığını gördü. Kamera kayıtlarını inceleyen Cahit Yüce, hırsızlık gerçekleştiğini anlayarak durumu polise bildirdi.






 

Kamera kayıtlarını inceleyen polisler, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışmalarına başladı.

 

Hırsızlık olaylarının ardından, Cahit Yüce açıklamalarda bulunarak, “Vatandaşın biri  Pazar günü sabah 10.22’de bir kaç mal alıp götürüyor. Daha önce bu tür şeyleri kışın yaptıklarında yakma amaçlı veya ısınma amaçlı düşünüp göz yumuyorduk. Yine bu şahıs akşam 20. 30’da yine gelip bir kaç mal alarak izinsiz götürüyor ve hırsızlık yapıyor. Baktık bu ticarete dökmüş işi ve şikayetçi olmak zorunda kaldım. Keşke yapmasaydı ama yapmış bulundu” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş