Bir kısım gafil, bir kısım fasık ve bir kısım kafir

Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile İstanbul’da yaşanan, ‘Ezan ıslıklama’ olayına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Ezan okunurken ıslıkla ezanı bastırmaya çalışan bir kısım gafil, bir kısım fasık ve bir kısım kafir güruh, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorlar. Ellerindeki ‘Aileniz Batsın’ pankartıyla nümayiş yapıyorlar. Müslümanlar olarak Aileye sahip çıkmaz, örnek modeller üretemezsek, yarın o meydanlarda bizim….

Yayınlama: 11.03.2019
917
A+
A-

Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile İstanbul’da yaşanan, ‘Ezan ıslıklama’ olayına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Ezan okunurken ıslıkla ezanı bastırmaya çalışan bir kısım gafil, bir kısım fasık ve bir kısım kafir güruh, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorlar. Ellerindeki ‘Aileniz Batsın’ pankartıyla nümayiş yapıyorlar. Müslümanlar olarak Aileye sahip çıkmaz, örnek modeller üretemezsek, yarın o meydanlarda bizim çocuklarımız çalacak ıslıkları” dedi.

 

AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Köseoğlu, “Eğer bir ülkede boşanma oranları evlenme oranlarını geçiyorsa, genç kızlar annelik ve ev hanımlığı bilgi, beceri ve eğitiminden yoksun olarak yetiştirilip, çalışmaya özendiriliyorsa, topçular ve popçular prim yaptığı halde, ilim, irfan sahibi, peygamber varisi alimleri kimse tanımıyorsa, o ülkede tehlike kapıda demektir. Oryantalistler bir medeniyeti yıkmak için o medeniyetin sahiplerine üç şekilde saldırır: Bir, o ülkede eğitimi yok eder. İki, Gençliğin rol modeli olan alimleri ve örnek şahsiyetleri itibarsızlaştırmak. Üç; aileyi yok etmek. Maalesef ülkemizde aile yapımız her geçen yıl zayıflamakta, modern feminist kültürün tehdidi altında çatırdamaktadır” dedi.

 

Ezan ıslıklama olayıyla ilgili konuşan Köseoğlu, “Ezan okunurken ıslıkla ezanı bastırmaya çalışan bir kısım gafil, bir kısım fasık ve bir kısım kafir güruh, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorlar. Ellerindeki ‘Aileniz Batsın’ pankartıyla nümayiş yapıyorlar.Müslümanlar olarak Aileye sahip çıkmaz, örnek modeller üretemezsek, yarın o meydanlarda bizim çocuklarımız çalacak ıslıkları. Peygamberimiz şöyle buyurmuş; ‘Yemin ederim! Ya siz iyiliği emreder kötülükten sakındırırsınız veya Allah Teâlâ, sizin kötülerinizi size musallat eder. Böyle olduktan sonra sizin hayırlılarınız dua ederler, fakat duaları kabul edilmez” (Ahmed, Beyhaki) Konforlarımızı bozmalıyız” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş