BU YAZ CAMiDEYiM PROJESi öDüLLERi SAHiPLERiNi BULDU

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen Çeltikçi Köyü Camii ve Hocaköy Camii’nde devam eden“Bu Yaz Camideyim” Projesi, MÜSİAD İnegöl Şubes Başkanı Mehmet Döngel ve Gençlik Kurulu Yöneticileri’nin Çeltikçi Köyü Camii’ndeki programa katılımı ile son buldu.

Yayınlama: 07.08.2019
452
A+
A-

MÜSİAD Gençlik Kurulu İnegöl Şubesi tarafından organize edilen ve 120 öğrencinin katalımı ile gerçekleşen “Bu Yaz Camideyim” Projesi bugün son buldu. Proje kapsamında kursun sona ermesi ile birlikte kursa devam eden tüm kursiyerlere, MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, Başkan Yardımcısı Ömer Erol, Genç MÜSİAD İnegöl Başkanı Fatih Arıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile hediye takdim edildi.

 

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, “ Çocuklar bizim geleceğimizdir, yarınımızın iş adamları, politikacıları, yöneticileridir. MÜSİAD olarak sağlıklı bireylerin yetişmesi noktasında da kendimiz sorumlu hissediyoruz. Bu Yaz Camideyim Projesi de bu hassasiyetimizin bir parçasıdır. Projenin başlangıcından kapanışına kadar değerli katkıları olan Fatih Arıcı Başkanlığındaki Genç MÜSİAD üyelerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.






Gençlik Kurulu İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı ise, “ Bu projenin asıl amacı Allah’ın rızasını kazanmak ve çocuklarımızın Kuran ahlakıyla ahlaklanmalarına vesile olmaktır.  Kuran taliplisi genç kardeşlerime ve çocuklarının dini bilgilerinin gelişmesi için bu sıcak günlerde yazlıklara gitmek yerine çocuklarını camiye gönderen ailelerimize teşekkür ediyor, Kuran ile beraberliklerinin bir ömür devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Program ,proje kapsamında başarılı olan 120 çocuğa çeşitli hediyeler takdim edilerek sonlandırıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş