CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’den “Emek Mitingi” Çağrısı

Yayınlama: 27.06.2024
51
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 30 Haziran Pazar günü Gebze’de düzenlenecek olan “Emek Mitingi” öncesi bir açıklama yaparak, İnegöl’ün ekonomik koşullardan etkilenen tüm kesimlerini mitinge davet etti. Şahin, mitinge katılacakların ulaşımının CHP tarafından sağlanacağını belirtti.

Şahin, yaptığı açıklamada;

“Partimizin kuruluşu, duruşu ve prensipleri gereği olarak, her zaman dediğimiz gibi; ezilenin, çalışanın, dar gelirlinin, emeklinin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Geçen ay emeklilerimiz için ‘Büyük Emekli’ mitingi yaptık. Bu Pazar günü de toplumun tüm mağdurlarının, geçinemeyenlerinin sesi olmak için ‘Emek Mitingi’ yapıyoruz” dedi.






Açıklamasında, ülkenin olumsuz ekonomik koşullarının toplumun büyük bir bölümünü etkilediğine dikkat çeken Şahin,

“Hayat pahalılığı günden güne artıyor. İnsanlarımız temel gıda ve ihtiyaç maddelerini alamaz duruma geldi. Ev kiraları çalışanların gelir düzeyinin çok üstünde. Asgari ücretle çalışanlar ve emekliler çok zor durumda. Esnaflarımızın işleri büyük oranda düştü. İşte bütün bu olumsuzlukları dile getirmek için miting yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Zemci Şahin, İnegöl’ün ekonomik koşullardan etkilenen tüm kesimlerini bu mitinge davet ederek, “Mitinge katılacakların ulaşımını partimiz sağlayacaktır. Halkımız adına, hak arayışımızı ve mücadelemizi daima devam ettireceğiz” dedi.

HABER: BÜŞRA ÖZDEMİR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş