CHP İnegöl İlçe Kadın Kolları’nda ‘Yaka’ dönemi

Yayınlama: 06.06.2024
99
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi, 5 Haziran 2024 tarihinde parti binasında gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı kongrede, yoğun bir katılım ve heyecanlı bir seçim süreci yaşanırken, yeni başkan Emine Asuman Yaka oldu.

Seçimde, turuncu liste ile Emine Asuman Yaka ve beyaz liste ile Melis Veliye Uzgel başkanlık için yarıştı. Toplamda 149 kadın üyenin oy kullandığı seçimde, turuncu liste 79 oy alarak seçimden galip çıktı. Beyaz liste ise 70 oyda kaldı. Bu sonuçlarla birlikte, CHP İnegöl İlçe Kadın Kolları’nın yeni başkanı Emine Asuman Yaka oldu.

Yeni başkan Yaka, seçim sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine destek veren üyelere minnettar olduğunu belirtti. Yaka, “Bu önemli görevde, kadınların sesi olacağım ve partimizin hedeflerine ulaşması için var gücümle çalışacağım. Hep birlikte daha güçlü bir CHP için el ele vereceğiz” dedi.






CHP İnegöl İlçe Kadın Kolları’nın yeni dönemdeki faaliyetlerinin, kadınların toplumsal hayattaki rolünü güçlendirmek ve partinin hedeflerine katkı sağlamak adına önemli adımlar atması bekleniyor.

HABER: BÜŞRA ÖZDEMİR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş