‘Çınarların izinde’ projesi ilk etkinliğiyle hayata geçti

Yayınlama: 03.10.2024
104
A+
A-

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından yürütülen ‘Çınarların İzinde’ projesi, bu yılki ilk etkinliğiyle başladı. Proje kapsamında, öğrenciler geçmişle bağlarını güçlendirme ve kültür aktarımını sağlama amacıyla yaşlı büyükleriyle buluştu.

Proje koordinatörü öğretmen Sonay Doğmuş Metin, projenin amacının geçmişle bağları kuvvetlendirmek olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizle büyüklerimizi bir araya getirip onların yaşamlarına dair bilgiler edinmelerini sağlıyoruz. Büyüklerimizi ya okula davet ediyoruz ya da onları ziyaret ederek öğrencilerimizin sorularına yanıt buldukları keyifli sohbetler gerçekleştiriyoruz. Çocuklar bu etkinliklerden çok memnun kaldı” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Demir ise eğitimin önemli amaçlarından birinin geçmişle ilgili sağlam köprüler kurmak olduğunu vurguladı.

Demir, “Bu proje, öğrencilerimize geçmişle ilgili önemli bir bağ kazandırıyor. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.






Etkinlik sonunda, okula misafir olarak gelen yaşlılara öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Proje, kültürel aktarımı destekleyen bir adım olarak ilgi topladı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş