İHH İnegöl Şube Başkanı Turgay Demir, düzenlenecek “Camii Şenliği” programına ilişkin açıklamada bulunarak, “İHH olarak Ramazan’ın sevincini yavrularımızla birlikte paylaşmak istiyoruz. Bu kapsamda 21 Şubat’ta saat 14.00’te Hacı Yusuf Şahin Camii’nde gerçekleştireceğimiz Camii Şenliği programımıza tüm çocuklarımızı davet ediyoruz” dedi.
Demir, İHH İnsani Yardım Vakfı İnegöl Temsilciliği olarak Ramazan’ın manevi atmosferini çocuklarla birlikte yaşamak amacıyla anlamlı bir etkinlik hazırladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“İnegöl İHH olarak Ramazan’ın sevincini yavrularımızla birlikte paylaşmak istiyoruz. Bu kapsamda 21 Şubat’ta saat 14.00’te Hacı Yusuf Şahin Camii’nde gerçekleştireceğimiz Camii Şenliği programımıza tüm çocuklarımızı davet ediyoruz. Oyunlar, sürprizler ve birbirinden güzel etkinliklerle dolu olacak programımız tamamen ücretsizdir. Amacımız, çocuklarımızın cami ortamını sevmesi, Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik ruhunu küçük yaşta hissetmeleridir.”
Demir, ailelere de çağrıda bulunarak, çocukların sosyal ve manevi gelişimine katkı sağlayacak bu tür etkinliklere katılımın önemine dikkat çekti.
HABER: SERHAT ÇİÇEK