Eşinin yanında silahlı saldırı sonunda öldürülen gencin cinayet görüntüleri ortaya çıktı

İnegöl’de 27 Ağustos 2019’da hamile eşinin yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Alper Cin’in cinayet görüntüleri ortaya çıktı.

Yayınlama: 26.10.2020
4.175
A+
A-

Geçtiğimiz yıl 27 Ağustos günü Sinanbey Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Kerem Atılgan ile oğlu Kenan Atılgan, Ahmet Cin ile oğlu Alper Cin’in (24) araç kiralama işletmesinde silahlı kavga olayın karışmış, silahlı saldırı sonucu Alper Cin hayatını kaybetmişti.

 

Aynı olayda, Kerem Atılgan ile oğlu Kenan Atılgan, Ahmet Cin ve çevredeki esnaflardan Yaşar A. Silahlı kavgada yaralanmış ve tedavilerinin ardından taburcu oldu.






 

Kerem Atılgan ile oğlu Kenan Atılgan, çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderilirken, silahlı kavganın yaşandığına dair görüntüler ortaya çıktı.

 

Ortaya çıkan görüntülerde Kerem Atılgan ve oğlunun dükkana geldiği, tartışmanın ardından Atılgan’ın tabancayla ateş açtığı Ahmet Cin’in yere yığıldığı, oğul Kenan Atılgan’ın ise dükkanın kapısından Alper Cin’e ateş ettiği ve oğul Cin’in de yere yığıldığı anlar yer aldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş