Genç Kızılay, can dostlarını unutmadı

Yayınlama: 08.07.2024
40
A+
A-

Gerçekleştirdiği etkinliklerle hem ihtiyaç sahiplerine ulaşan hem de kent kültürüne katkı sağlayan Genç Kızılay İnegöl, düzenlenen etkinlik ile kırsal alanlarda bulunan sokak köpeklerine yiyecek bırakıldı.

Genç Kızılay İnegöl, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce sadece yardımlar değil, özellikle şehrin kültürüne de katkıda bulunmak için üniversite öğrencilerine yönelik etkinliler de gerçekleştiren Genç Kızılay, son olarak düzenlediği etkinlik ile İnegöl’ün kırsal alanlarında bulunan sokak köpeklerine yiyecek bıraktı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Genç Kızılay İnegöl Erkinlik ve Organizasyon Birim Sorumlusu Bilal Korkut, şu ifadeleri kullandı:






“Genç Kızılay İnegöl olarak bildiğini gibi birçok etkinlik düzenlemekteyiz. İhtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılmasının yanında, kent kültürüne de katkı sağlamak için üniversite öğrencileri ile ilgili çeşitli etkinliklerimiz olmuştu. Son olarak da kırsal alanlarda mini barınaklarını bulunan ve toplu olarak belirli bölgelerde bulunan sahipsiz sokak köpeklerine yiyecek bıraktık. Bildiğiniz üzere bu bölgelerde birçok beslenmek programları düzenleniyor. Sokak köpekleri bu alanlarda yalnız bırakılmıyor. Ben bizlere destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş