Gençler için örnek belediyecilik ‘Öğrencilerin ulaşım bedeli belediyeden’

Yayınlama: 21.08.2024
42
A+
A-

Kestel Belediyesi gençler için önemli bir projeyi hayata geçirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, Bursa’daki lise ve üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin 2024-2025 eğitim-öğretim yılı döneminde Bursakart Öğrenci Abonman ücretlerinin belediye tarafından ödeneceği açıklandı.

Kestel Belediyesi, öğrenciler için yeni projeye imza attı. Bu kapsamda Bursa’daki lise ve üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Bursakart Öğrenci Abonman ücretlerinin belediye tarafından ödeneceği açıklandı.

Bu kapsamda Kestel Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kestel Belediyesi olarak Kestelli gençlerimizin yanında olmaya, destek vermeye devam ediyoruz. Kestel’de ikamet edip Bursa’daki lise ve üniversitelerde eğitim gören öğrencilerimizin 2024-2025 eğitim-öğretim yılı döneminde Bursakart Öğrenci Abonman ücretleri bizden. Başvuru için www.kestel.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sevdamız Kestel, önceliğimiz Kestel’in gençleri”






ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN YENİ HİZMET İÇİN TAM NOT

Öte yandan Kestel Belediyesi’nden yapılan açıklamanın ardından öğrenciler hizmetten faydalanmak için başvuru yapmaya başladı. Öğrenciler ve veliler, yeni hizmetten dolayı Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol’a teşekkür etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş