GENÇLİĞİN TARAFİNİ VERİYOR AMA…

Geçtiğimiz gün İnegöl’e gelerek İnegöllülerle buluşan ve ülkemizin tanınan simalarından olan Canan Karataylı, yanındakilerin desteği ile yürümesi ile gündeme gelmişti. Her platformda gençliğin tarifini veren Karataylı’nın desteksiz yürümekte zorlanması gözlerden kaçmadı. 

Yayınlama: 16.02.2020
719
A+
A-

  Geçtiğimiz gün İnegöl’e gelerek İnegöllülerle buluşan ve ülkemizin tanınan simalarından olan Canan Karataylı, yanındakilerin desteği ile yürümesi ile gündeme gelmişti. Her platformda gençliğin tarifini veren Karataylı’nın desteksiz yürümekte zorlanması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Özellikle ulusal kanallarda, ‘Şunu yiyin, bunu yemeyin’ ifadelerini sıkça kullanan Karataylı, genç kalmanın hangi yiyecekler ile gerçekleşebileceğini bir çok kişi tarafından ilgi ile takip ediliyordu. Geçtiğimiz gün İnegöl’e gelen Canan Karataylı’nın desteksiz yürümekte zorlanması dikkatlerden kaçmadı. Bazı vatandaşlar ise sosyal medya üzerinde açıklamalarda bulunarak, “Genç kalmanın yollarını anlatıyor ama kendisi uygulamıyor” ifadelerine yer verdi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş