Giresunlularda başkan değişmedi

İnegöl Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Nurettin Emanet güven tazeledi.

Yayınlama: 10.01.2018
510
A+
A-

İnegöl Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün gerçekleştirilen Olağan Genel Kongre’de tek liste ile gidilen seçimde Nurettin Emanet yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 

HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNACAĞIZ






Kongrenin ardından konuşan Nurettin Emanet, “Kongremize katılan herkese teşekkür ederim. Üyelerimiz teveccüh göstererek bizi seçtiler. Yeni yönetim kurulunu oluşturarak bölgemize ve çevremize hayırlı hizmetler sunmak için yola çıktık. Türkiye’de şehitliği olan tek vilayet Giresun’dur, Afyon’da şehitliğimiz var. Her sene oraya gidip ecdadımızı anıyoruz. Baharda Kocayayla şenliklerine katılıyoruz, Çanakkale’ye gidiyoruz. Sıkıntısı olanlara yardım edip işsizlere iş bulmaya çalışıyoruz. Kardeşlerimize rahmani anlamda yardımcı oluyoruz. STK olarak görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yönetim olarak yeni dönemde de tüm halkımıza hayırlı hizmetlerde bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş