Gündüz Kafkasspor’da

İkinci yarı hazırlıklarına sürdüren Kafkasspor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Demirtaşspor’da oynayan başarılı sol kanat oyuncusu Ferhat Gündüz, Kafkasspor ile anlaştı.

Yayınlama: 03.01.2018
738
A+
A-

Play-off hedefine ulaşabilmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kafkasspor Genel Kaptanı Hüseyin Arık, “İkinci yarı bu hafta sonu Mudanyaspor maçıyla başlıyor. Hocamızın raporu doğrultusunda ilk yarıda eksik gördüğümüz yerlere transferler yapıyoruz. Son olarak Demirtaşspor da oynayan sol kanat oyuncusu Ferhat Gündüz’le sözleşme imzaladık. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten zorlu bir transfer süreci oldu. Ferhat kardeşimizi bizim haricimizde 4 kulüp daha istiyordu. Bu nedenle zorlu bir transfer oldu diyebiliriz fakat Ferhat kardeşimiz Kafkasspor’da oynamak istediğini beyan edip bizimle anlaştı. Kafkasspor Kulübünün isminin bu transferin gerçekleşmesinde etkisi çok büyüktür. Bizden önceki yönetim kurulumuza da ayrıca teşekkür ediyorum. Son yıllarda Bursa amatöründe iyi bir izlenim bıraktık. Futbolcularla anlaşmakta bu gibi kıstaslar çok önemli. İki taraf içinde inşallah hayırlı olacak ve Ferhat kardeşimiz Play-Off yolunda bize katkısı büyük olacaktır” diye konuştu.

 

FERHAT GÜNDÜZ KİMDİR?






05.12.1991 Karlıova doğumlu olan Ferhat Gündüz futbola 2002 yılında Yolspor alt yapısında başladı. Daha sonra sırasıyla, Arabayağıtaspor, Örnekköyspor, Ağaköyspor, Hamitlerspor, Değirmenönü, ve son olarak Demirtaşspor’da oynadı. Sol kanat oyuncusu olan Ferhat, duran toplardaki etkisi ve devamlı oyunun içerisinde olmasıyla ön plana çıkıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş