HELAL OLSUN ALPER BAŞKAN, SAHİP ÇIKTI

Yayınlama: 04.01.2023
1.637
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Alibeyköy Mahallesi’nde yaklaşık bir hafta önce aniden rahatsızlanan ve çevredeki vatandaşların evinde yaralanmış halde buldukları 48 yaşındaki Atabora Ula ile ilgili yaptığımız haberin ardından Belediye Başkanı Alper Taban’ın girişimi, İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan’ın talimatı ile harekete geçildi.

Yaklaşık 4 yıl önce annesini kaybettikten sonra adeta hayata küsen Atabora Ula’yı 3 gün göremediği için evine giden köylüsü Bülent Solmaz (53), kapsını çalmasına rağmen arkadaşını göremeyince öldü zannetti.

Bir süre sonra kapının açılması ile Atabora Ula’nın dengesini kaybederek evin içinde düştüğünü düşünen Bülent Solmaz, 112 Acil Servis Ekipleri’ne durumu bildirdi.








Alibeyköy’e gelen ekipler, Ula’ya ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavinin ardından Ula, İnegöl Verem Savaş Dispanseri’ne gönderildi. Burada yapılan tahkiklerin ardından Ula, köyüne geri gönderildi.

Kendisine bakmakta güçlük çeken ve ağır hastalık geçiren Atabora Ula ile ilgili yaptığımız haberin ardından, Belediye Başkanı Alper Taban harekete geçti.

İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan’ın ekibi ile iletişime geçen Başkan Taban, durum hakkında bilgi verdi.

Arslan’ın ekibi konuyu Arslan ile paylaştıktan sonra harekete geçti.

Kaymakamlık Ekibi ile 112 Acil Sağlık Ekipleri, Alibeyköy’e gelerek Atabora Ula’yı evinden alarak, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Burada yapılacak olan tedavinin ardından Ula’nın Bursa Şehir Hastanesi’nde tedavisinin sürdürüleceği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.