İMOS Başkanı Uğurtan Turgut’tan ‘festival’ eleştirisi

Yayınlama: 22.09.2024
12
A+
A-

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Uğurtan Turgut, 1-5 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 51. MODEF Mobilya Fuarı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Turgut, açıklamasında hem İnegöl mobilya sektörüne hem de şehre hayırlı kazançlar diledi.

Turgut, MODEF’in sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en köklü mobilya fuarlarından biri olduğuna vurgu yaparak, “Bu yıl 51. kez kapılarını açacak olan MODEF Fuarı, İnegöl mobilyasının bugünlere gelmesine büyük katkı sağlamıştır. Bugüne kadar emeği geçen tüm kurum, kuruluş, başkan ve yöneticilere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında MODEF’in İnegöl için bir fuardan çok daha fazlasını ifade ettiğine dikkat çeken Turgut, “İnegöl Mobilyası ile özdeşleşmiş olan bu fuar, şehrimizin en önemli değerlerinden biridir. MODEF, sadece sektörel kuruluşların değil, tüm İnegöl halkının katkılarıyla bugünlere gelmiştir ve hepimiz için ortak bir değeri temsil etmektedir” dedi.






MOBİLYA FESTİVALİ ELEŞTİRİSİ

Turgut, mobilya sanayicisinin karşı karşıya olduğu zorluklara değinirken, fuar arifesinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. “Fuarımıza zarar verecek her türlü organizasyon, söylem ve eylemden kaçınılması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Bu tarz yaklaşımlar, fuarda stant açan firmalarımıza ve müşterilerini ağırlamaya hazırlanan mobilya mağazalarımıza zarar vermektedir” şeklinde konuştu.

Özellikle Mobiliyum AVM tarafından fuar öncesinde düzenlenen mobilya festivali etkinlikleri ve yabancı alım heyeti programına tepki gösteren Turgut, bu organizasyonların fuarın birlik ruhuna aykırı olduğunu ifade etti. “İnegöl MODEF’tir, MODEF İnegöl’dür. Tek gayemiz, İnegöl Mobilyası’nın dünya çapında daha güçlü temsil edilmesidir” diye ekledi.

“BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Turgut, açıklamasının sonunda İnegöl Mobilyası için plansız ve istişaresiz adımların şehre ve sektöre zarar vereceğini belirtti. Turgut, “Birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. 51. MODEF Fuarı’nın hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm katılımcı firmalarımıza bereketli kazançlar diliyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş