İnegöl Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Yayınlama: 23.10.2024
27
A+
A-

İnegöl Belediyesi, son günlerde belediye ve yetkililerinin adını kullanarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, kötü niyetli kişilerin Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin isimlerini kullanarak yardım talep ettiği yönünde şikayetler alındığı belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde kötü niyetli kişilerin Belediyemizin, Belediye Başkanımızın, Belediye Başkan Yardımcılarımızın ve Daire Müdürlerimizin adını kullanarak yardım talep ettiği bilgisi bizlere ulaşmıştır. Belediyemizin bu şekilde bir yardım toplama faaliyeti yoktur. Bu tür taleplere itibar edilmemesi ve emniyet ekiplerine bilgi verilmesini önemle rica ederiz.”

Belediye yetkilileri, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşların dikkatli olmasını ve herhangi bir şüpheli durumda emniyet birimleriyle iletişime geçmelerini istedi. Dolandırıcıların hedef aldığı vatandaşlar, bu tür durumlarla karşılaştıklarında doğrudan belediye ya da emniyet güçlerine bilgi verebilecekler.






İnegöl Belediyesi, toplumsal güvenliği tehdit eden bu tür girişimlere karşı mücadelesini sürdüreceğini belirterek, halkın bilinçli ve tedbirli olmasının önemine vurgu yaptı.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş