İnegöl Din Görevlileri Derneği’nde yeni Başkan Yurdigül

Yayınlama: 12.07.2024
157
A+
A-

İnegöl Din Görevlileri Derneği’nin olağan kongresi, İnegöl Hacı Yusuf Şahin Camii’nde üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olarak seçimlere giren İnegöl Hocaköy İbrahim Hakkı Camii İmam Hatibi Lokman Yurdigül, yeni başkan olarak seçildi.

Dernekte her 3 yılda bir yapılan seçimle belirlenen başkanlık görevine, üyelerin oy birliği ile Lokman Yurdigül ve yeni yönetim kurulu getirildi.

Eski başkan Mehmet Nuri Memiş, görev süresi boyunca derneğin hayatın her alanına hitap eden pek çok projeye imza attığını belirterek, “Bugüne kadar yanımızda yer alan tüm gönül dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, şimdiden yeni başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da tüm kardeşlerimizin yanında yer alacağımızı buradan ilan ediyorum,” dedi.






Yeni başkan Lokman Yurdigül ise yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yeni yönetimimizin camiamıza hayırlı olmasını Yüce Mevlam’dan niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Derneğin yeni yönetimi, önümüzdeki 3 yıl boyunca görev yapacak ve dernek faaliyetlerini yürütmeye devam edecek.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş