İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımı Bursa şampiyonu oldu

Yayınlama: 13.09.2024
78
A+
A-

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Kamu Spor Oyunları’nda büyük bir başarı imza atarak Bursa şampiyonu oldu. Bu gurur verici başarı ile takım, Bilecik’te gerçekleştirilecek Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Kamu Spor Oyunları’nda sahne alan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Bursa şampiyonu oldu.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, gösterdiği performansla takımın büyük başarı yakalayan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımını tebrik ederken, şu ifadeleri kullandı:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Kamu Spor Oyunlarında Bursa Şampiyonu olarak Bilecik’te düzenlenecek Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımımızı tebrik ederim. Spor bilincine sahip öğrenci ve öğretmenlerimiz eğitim kalitemizi arttırmaya devam edecektir”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş