İnegöl Kızılay Kenya’da

Yayınlama: 18.06.2024
39
A+
A-

Türk Kızılay Genel Merkez tarafından yapılan görevlendirme ile Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay Ergin, bu yıl Kurban Bayramı’nda Kenya’da düzenlenen kurban faaliyetlerine katıldı. Alay Ergin, Kenya’nın Garissa ve Mumias bölgelerinde toplam 1930 büyükbaş kurbanın kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirtti.

Ergin, “Hayırsever bağışçılarımızın bağışlarıyla bu yıl Kurban Bayramı’nda Kenya’nın Garissa ve Mumias bölgelerinde toplam 1930 büyükbaş kurban kesimi yapılarak bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtımı gerçekleştirildi,” dedi. Kurban faaliyetlerinin başarıyla tamamlandığını ifade eden Ergin, tüm bağışçılara şükranlarını ileterek, “Kurban bereketini yıl boyu yaşatan tüm hayırsever bağışçılarımıza teşekkür ederiz,” diye ekledi.

Türk Kızılay’ın yurtdışındaki kurban faaliyetleri, dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırarak, Kurban Bayramı’nın manevi anlamını pekiştirmeye devam ediyor. Bu faaliyetler, bağışçıların destekleriyle her yıl daha da büyüyerek, farklı coğrafyalarda insanların yüzlerini güldürüyor.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş