İnegöl Ülkü Ocakları; ‘Selahattin Demirtaş teröristtir’

Yayınlama: 02.07.2024
128
A+
A-

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Enes Üçkardaş, Selahattin Demirtaş’ın terörist olduğunu ve terör örgütleri ile ilişkilerinin ayyuka çıktığını ifade ederek, “Selahattin Demirtaş teröristtir. Onun terör örgütleriyle olan ilişkileri, milletimize karşı işlediği ihanetler asla unutulmayacak ve affedilmeyecektir” dedi.

Konuya ilişkin yazılı basın açıklamasında bulunan Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Enes Üçkardaş, şu ifadeleri kullandı:

“Selahattin Demirtaş ve onun gibiler, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden hainlerden başka bir şey değildir. Onların terörist faaliyetleri, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik en büyük tehditlerden biridir. Demirtaş’ın sözde siyasetçi kimliği altında yürüttüğü bölücü faaliyetler, terör örgütleriyle olan ilişkileri ve terör propagandası, açıkça göstermektedir ki; o ve onun gibiler bu ülkenin düşmanıdır.






Selahattin Demirtaş teröristtir. Onun terör örgütleriyle olan ilişkileri, milletimize karşı işlediği ihanetler asla unutulmayacak ve affedilmeyecektir. Bu millet, teröre ve teröristlere asla geçit vermeyecektir. İhanet içinde olanlar, milletimizin azim ve kararlılığı karşısında er ya da geç yok olup gideceklerdir.

Bizler, İnegöl Ülkü Ocakları olarak, bu toprakların evlatlarına, gençlerine, geleceğine sahip çıkmaya kararlıyız. Vatanımızı bölmeye çalışan hainlere, teröristlere ve onların destekçilerine karşı mücadelemiz, en sert ve tavizsiz şekilde devam edecektir. Bu milletin birliği, dirliği ve huzuru için her zaman en ön safta yer alacağız. Selahattin Demirtaş ve onun gibiler, bilsinler ki; bu millet, onların ihanetlerine asla boyun eğmeyecek. Türk milletinin birliği ve beraberliği, onların kirli oyunlarına karşı her zaman galip gelecektir. Ne mutlu Türk’üm diyene”

Öte yandan İnegöl Ülkü Ccakları’nın aldığı karar ile şehrin merkezi noktasında ‘Selahattin Demirtaş teröristtir’ ibareli pankart asıldı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş