İnegöl Ülkü Ocakları’nda yeni başkan: Enes Üçkardaş

Yayınlama: 01.07.2024
60
A+
A-

İnegöl Ülkü Ocakları’nda yeni bir dönem başladı. Enes Üçkardaş, Ülkü Ocakları’nın İnegöl İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Üçkardaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türk milletinin birlik ve beraberliğinin sembolü olan Ülkü Ocakları’nın İnegöl İlçe Başkanlığı görevini devralmış bulunuyorum. Bu onurlu görevi, Türk milliyetçiliği ideallerimiz doğrultusunda en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.”

Milletin huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Üçkardaş, terörle, bölücülükle ve milletin birliğine kast eden her türlü hainlikle kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti. “Bu vatanın her karışı bizim için kutsaldır ve hainlere, bölücülere ve teröristlere asla geçit vermeyeceğiz” diyen Üçkardaş, Ülkü Ocakları’nın Türk milletinin değerlerine, geleneklerine ve tarihine sahip çıkan gençler yetiştirmeye devam edeceğini ifade etti.

Alparslan Türkeş’in ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olduklarını vurgulayan Enes Üçkardaş, “Bizler, büyük Türk milletinin sarsılmaz bekçileri olarak her zaman uyanık ve tetikte olacağız” dedi.






Son olarak, desteklerinden dolayı dava arkadaşlarına ve millete şükranlarını sunan Üçkardaş, “Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş