İnegöl’de arama kurtarma faaliyetleri başlamadan bitti

İnegöl’de arama kurtarma ekipleri tarafından aranan kayıp kişi, kendisini arayan ekiplerin yanına gidince arama kurtarma faaliyetleri başlamadan bitti.

Yayınlama: 28.09.2021
1.831
A+
A-

Alınan bilgilere göre gece saatlerinde Beyhan Mutlu isimli kişi ile arkadaşı alkol almaya başladı. Bir süre sonra Beyhan Mutlu (50) arkadaşının yanından uzaklaştı. Mutlu’nun arkadaşı durumu Jandarma Ekipleri’ne bildirerek Beyhan Mutlu’nun kaybolduğunu ifade etti.

 

Jandarma, İNDAK ve UMKE ekipleri kayıp kişiyi bulmak için bölgeye yönlendirildi. Arama kurtarma çalışmalarının başlayacağı sırada Beyhan Mutlu ekiplerin yanına geldi. Bir süre ekiplerin yanında duran şahıs, daha sonra jandarma ekiplerinin kendisini araması ile gerçek ortaya çıktı.






 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İNDAK Başkanı Ömer Gürkan; “2 Arkadaş alkol aldıktan sonra kayıp ihbarı yapılan kişi tuvalet ihtiyacı için bölgede bulunan bir kulübeye giriyor. İhtiyacını giderdikten sonra da hemen yan tarafta bulunan kulübeye giriyor ve orada uyuyakalıyor. Bu sırada Jandarma Ekipleri de bu şahsın sürekli telefonunu arıyor ama çalan telefon bir türlü açılmıyor. Bizlere de haber gelince bizlerde hemen hazırlandık bölgeye gittik. Yine bölgede çevredeki köylerden gelen vatandaşlar da vardı. Arama kurtarma faaliyetlerine başlayacağımız sırada yanımızdaki bir kişinin telefonu çaldı ve telefonu açan kişi, ‘Ben arama kurtarma ekibinin yanındayım’ dedi. Daha sonra ismini söyleyince arama kurtarma faaliyetleri başlamadan bitmiş oldu. Kayıp ihbarı yapılan kişi sabaha karşı uyanıyor ve arama kurtarma ekiplerinin ışıklarını görünce acaba ne var diye geliyor yanımıza. Tabi biz kendisini bölgedeki köylerden gelen bir vatandaş olarak algıladık” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş