Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, özel halk otobüslerine sübvansiyon uygulamasının Türkiye’de sadece Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek, bu modelin tüm illere yayılması için çalıştıklarını söyledi. Soydaş, özel halk otobüsü esnafına özellikle pandemi sürecinde sağlanan destekler nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Alper Taban, hafta sonu yapılacak olan YKS sınavında İnegöl’de sınava girecek öğrencilere toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.
Meteoroloji, İstanbul'da dün yaşanan dolu ve yağmurun ardından sağanak yağışın bugün de devam edeceğini açıkladı. AKOM'dan gelen son dakika bilgisine göre; Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla'da şiddetli yağış olacak
Kestele bağlı kırsal Kozluören Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ceviz toplamak için merdiven yardımıyla ağaca çıkan bir şahıs merdivenin kayması sonucu düşerek yaralandı.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipler tarafından yapılan uygulamalar kapsamında, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, konu ile ilgili toplam 4 şahsa işlem yapıldı.