iNEGöLLü SPORCUYA MiLLi DAVET

Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Murat Efe, Bulgaristan’ın Varna şehrinde yapılacak olan U18 – U21 Dünya Şampiyonasına davet edildi.

Yayınlama: 29.06.2017
514
A+
A-

Dünyanın en iyi bin sporcusunun davet edildiği turnuvaya Türkiye’den 17 sporcu davet alırken, İnegöllü sporcu Murat Efe de Türk Milli Takımı içinde davet edilenler arasında Yyerini aldı

 

85 Kiloda mücadele edecek olan sporcusu Murat Efe farklı branşlarda birçok ulusal dereceler elde ederken, Budokaido, Kyokushin, Ashihara (Fullcontact Karate) Türkiye ikincisi olma unvanına sahip. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Murat Efe, İnegöl’ü, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.








 

Murat Efe, turnuvada ilk rakibi Ermeni asıllı ispanyol Stoyan Iskronov’u yenmeyi başarırsa, yarı finallere kalacak.

 

İnegöllü Antrenör İsmail Kocal Milli Takımlar Antrenörü olarak görev alacak. Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Milli Antrenör İsmail Kocal, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Murat Efe ile zorlu bir süreçten geçtik. Çok iyi hazırlandık. Kimseden maddi ya da manevi destek almadan bu seviyeye geldik. İnegöl Halk Eğitim Merkezi kurslarında hazırlanan Murat Efe, bir çok branşta şampiyonluklar yaşadı. Şimdi ise TWF Budokaido yani Fullcontact Karate Kyokushin Milli Takımında boy göstereceğiz. Rabbim yardım etsin. Dualarınızı bekliyoruz. Türk’ün gücünü dünyaya göstermek istiyoruz. İnegöl’ü Bursa’yı ve Türkiye’mizi çok seviyoruz. Milli gururu yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Rabbim utandırmasın. Dualarınızla İstiklal Marşı ile bayrağımızı en üste taşımak istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.