İnegöl’ün ‘Çılgın İmam’ı Murat Küçük, İngiltere’de gençler için canla başla çalışıyor

Yayınlama: 11.01.2024
675
A+
A-

İnegöl Hüdai Camii eski İmam Hatibi Murat Küçük, gençlere yönelik etkinlikleri ve öğretileriyle İngiltere’de de iz bırakıyor.

İnegöl’de görev yaptığı dönemde gençlerle yaptığı başarılı etkinliklerle tanınan ve ‘Çılgın İmam’ lakabını kazanan Murat Küçük, şimdi İngiltere’de irşat programları ve gençlerle ilgilenmeye devam ediyor. Hüdai Camii’nde gerçekleştirdiği yenilikçi etkinlikler ve gençlere özel hediyelerle dikkat çeken Küçük, yurt dışında da aynı başarıyı sürdürüyor.

İnegöl’deki görev sürecinde Hüdai Camii’ni gençlerle dolduran Küçük, öğrencilere özel düzenlediği yarışmalar ve motivasyonu artıran hediyelerle de adından söz ettiren Küçük, İngiltere’de ise İnegöl’deki tecrübelerini kullanarak Londra’da bulunan kurslarda gençlere eğitim veriyor.






Murat Küçük, gençler konusundaki hassasiyeti ve başarılı etkinlikleriyle biliniyor. İngiltere’deki görevi süresince de gençlere rehberlik etmeye ve onlarla bir araya gelmeye devam eden ‘Çılgın İmam’, İnegöl’den aldığı güzellikleri yurtdışında da yaşatmaya devam ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş