İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan; ‘iKTiDARA GELiNCEYE KADAR SEFERBERLiK HALiNDEYiZ’

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İnegöl’deki partililer ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Erozan, “İktidara gelinceye kadar seferberlik halindeyiz” dedi.

Yayınlama: 15.11.2019
675
A+
A-

İyi Parti Uluslar Arası İlişkiler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ile Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır İnegöl’e gelerek İYİ Parti teşkilatını ziyaret etti. Ayrıca Üniversite öğrencisi Elif Azra Bulut için kök hücre bağış kampanyasına katıldılar.

 

İyi Parti İnegöl İlçe Başkanlık binasında konuşan İlçe Başkanı Fikret Fidan, “Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız ve İl yöneticilerimiz yeni yönetimimize hayırlı olsun ve tanışma ziyaretine geldiler. Kendirline yönetim kurulumuz adına hoş geldiniz diyorum. Bu program aslında daha önceden yapılacaktı ama sayın genel başkanımızın yoğun programlarından dolayı ertelendi. Aslında hayırlıda oldu. Çünkü bugün bizim teşkilat olarak kök hücre bağışına ihtiyacı olan üniversite öğrencisi Azra için başlatılan kan kampanyasına katılacaktık. Bu programa hep birlikte geçeceğiz” dedi.








 

İyi Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ise, “Seçim sonrasında Fikret başkanın önderliğinde oluşturulmuş olan yeni yönetimi ziyaret etme imkânımız şimdiye kadar olmamıştı. Bu kapsamda hem İnegöl’de ki yeni yönetimimizi ziyaret etmek hem de genç kardeşimizin kampanyasına destek olmak adına bu programı planladık. Biz kuruluş sürecinde çok sıkıntılar yaşayan bir parti olduk. Dolayısıyla şuanda mevcut hükümetin buzlarının çözülmeye başladığı şu günlerde yeni yeni siyasi oluşumlarında kıpırdanmalarını hep beraber görüyoruz. Biz parti olarak bunların hiç birisinden rahatsız değiliz. Hatta bu milletin geleceği için ülkenin en zor zamanında bu milletin geleceği için bu değişimi başlatan bütün partilere hr zaman olumlu bakarız. Yeter ki millete hizmet noktasında eksik kalmasın. Çünkü bu noktada öncülüğü İyi Parti olarak biz yaptık. Şuanda tüm Türkiye’de mahalle teşkilatı çalışmalarımız devam ediyor. Kongrelerimize kadar bu süreci tamamlayıp, 2020 yılında parti teşkilatlarımız. Seçimli olarak kongrelerini yaparak İyi Parti’yi geleceğimiz ilk seçimde iktidara taşıyacak teşkilatlarımda kurmuş olacağız. Seçimden sonraki süreçte siyasetin durduğu bir dönemde bizim partimizin üye sayısı seçimden önceki gibi artarak devam ediyor. Şuanda 12 bini aşmış bir üye sayısıyla Bursa teşkilatları yoluna devam ediyor. Bu anlamda da İnegöl’ün yeni yönetimi bu mahalle teşkilatlarını kurmada ve partimizin üyelerini büyütmede ve milletimizle kucaklaşacak partiyi iktidara taşıyacak bir yönetim olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu ziyareti gecikmiş bir ziyaret olarak görmediğini belirten İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, “Yol üstünde bir durak olarak bakıyorum bu uğrayışımı, çünkü asıl Bursa’da ki programa katılacaktım ama kök hücre bağışı kampanyasını da es geçmek istemedim. Biz yerel seçimlere girerken arkadaşlara verdiğim mesaj seferberlik ilan edilmiştir. Bu seferberlikte yerel seçimlerle bitmez. Dolayısıyla iktidara gelinceye kadar seferberlik halindeyiz. Şuanda o seferberlik devam ediyor dolayısıyla kimse terhis olmadı. 31 Mart’tan bu tarafa Türkiye daha iyi ye gitmedi. Türkiye’nin geleceğini bu sistemle götürmesi mümkün değildir. Bu sistemde o koltuğa kimi koyarsan koy yürümez bu iş. İyileştirilmiş bir parlamenter sisteme geçmek bu ülkenin çukura düşürülmüş durumdan çıkarılmasındaki tek kurtuluştur. Harikalar diyarında olanlar 2023 hayaliyle geleceğe bakıyorlar ama büyük ihtimalle 2021 yılını bile görmeyecekler. Dolayısıyla bu süreç bir erken seçimi de beraberinde getirir mi diye düşünmüyor da değiliz. Bu ülkenin bu haliyle yüzmesi mümkün değildir” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.