İyi Partili yöneticiler sahaya indi; ‘Ne zaman bitecek bu çile?’

Yayınlama: 18.01.2023
90
A+
A-

İyi parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ertuğrulgazi Caddesi’nde devam eden yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karaman açıklamasında, “Böyle bir hattın uzun vade bitmek bilmeyen çalışmalar ile işgal edilmesi, tüm esnaf ve çalışanları canından bezdirmektedir” dedi.

İyi parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ertuğrulgazi Caddesi’nde devam eden yol çalışmaları nedeni ile bölgede incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Karaman, şu ifadeleri kullandı:






“Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi arasında yaşanan koordinasyon eksikliğinin faturasını esnaf ödüyor. İnegöl’ün ekonomik alanda kalbi olarak kabul edilen mobilya sektörü yine planlama kurbanı oldu. Ertuğrulgazi Caddesi sadece mağazacıların değil, üretim hattının da bağlantı anlamımda tüm işletmelerin merkezi kalbidir. Böyle bir hattın uzun vade de bitmek bilmeyen çalışmalar ile işgal edilmesi, tüm esnaf ve çalışanları canından bezdirmektedir. Esnafla yaptığımız istişare sonucu rahatsızlıklarını tarafımıza iletmişlerdir. Çalışan vatandaş sabah işe geç kalma, akşam eve geç gitme şikayetini dile getirmiştir. Sanayi içerisinde nakliye hizmeti veren esnaf, ters yön sorunu da eklenince durumun içinden çıkılmaz hâl aldığını söylemiş olup, sorunlu bölgede akşam düzeltme, sabah ise bozma işlemiyle tamamen yapboz anlayışına döndüğünü dile getirmiştir.

“Belediye, ‘Yolun oturmasını bekliyoruz’ açıklaması yaparken, halk ise yetkililerin oturmasından şikâyetçidir. Belediye demişken; belediye sarayının halini görünce, ‘Kelin ilacı olsa başına sürer’ demekten kendimizi alamıyoruz. 2015 yılında başlayıp henüz tamamlanamayan proje acaba bu alanda Hocaköy Barajı’nda olduğu gibi, ‘Bütçe yetersizliği söz konusu mudur?’ dedirtiyor. Bizler ise esnafımızın adına, bir Cuma sabahı bereket sofrasının sanayi içinde bulunan camide kurulmasını ve esnafın derdinin dinlenmesini talep ediyoruz. Tavsiye olarak farklı güzergahı öneriyoruz. Yoksa vakitle alakalı sorun yaşanılabilir”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş