KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Bursa-Ankara karayolunda yoğun kar yağışı sebebiyle bir süre kapanan Mezitler Bölgesi, Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu tamamen trafiğe açıldı.

Yayınlama: 06.01.2020
558
A+
A-

Bursa-Ankara yolunun Mezitler bölgesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sabah saatlerinde kapanmıştı. Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucunda yol tamamen trafiğe açıldı.

 

Yaklaşık 15 santimetre karın olduğu Mezitler Bölgesi’nde yoğun kar yağışı devam ediyor.






 

Bursa-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde olan Tır Şoförü Ercan Demir, “Zorluk yaşamıyoruz. Sağolsun karayolları hizmette. Bu bir doğa olayı, Allah’tan gelen bir şey. Çok yağdığı zaman karayollarının yapabileceğ bir şey yok. Bizde dinlenerek, istirahet ederek yolculuğumuza devam ediyoruz. Trafik ekipleri sürekli bizi kontrol ediyorlar. Lastik durumu ve diğer ekipmanlara bakıyor. Kontrol ediliyoruz” dedi.

 

Daha sonra konuşan Tır Şoförü Kadri Atik ise, “Şuan için karayolları çalışıyor ama ilerleyen saatler için bir şey diyemiyorum. Biraz dikkatli, biraz yavaş olsun herkes. Acele etmeye gerek yok. Can güvenliği için yavaş. Bütün lastiklerimiz kar lastiği.Diğer sürücülerinde bunları tedarik etmelerini tavsiye ederim” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş