KENT KONSEYİ’NDEN BEDEN DİLİ SEMİNERİ

İnegöl Kont Konseyi tarafından geçtiğimiz hafta Beden Dili semineri verildi. Seminere konuşmacı olarak katılan Betül Bayraktar Orhan, beden dilinin özellikle siyasetçilerin ve liderlerin kullandığını belirterek, “Beden dili en iyi kullananlardan biri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi

Yayınlama: 30.01.2017
1.866
A+
A-

İnegöl Kent Konseyi Ofisinde gerçekleştirilen Beden Dili seminerine, konuşmacı Betül Bayraktar Orhan, Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

 

Beden dili üzerine uzun zamandır Ankara başta olmak üzere bir çok kentte, okulda seminer veren Orhan, doğup büyüdüğü ve okuduğu kentte seminer vermekten çok mutlu olduğunu söyledi.         Orhan, dünya liderleri, spor adamları ve siyasetçiler başta olmak üzere 30 civarında farklı isim ve karakter incelemesi yaptı.






 

Betül Bayraktar Orhan, şu ifadeleri kullanarak konuşmasını sonlandırdı:  “Beden dili özellikle siyasilere ve önemli liderlerin sıkça kullandığı bir metodudur. Beden dili en iyi kullananlardan biri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Davos toplantısı tam bir beden dili zirvesidir. Siyasi parti çalışmalarında beden dilini iyi kullanmak bazen yüzde 8-10 arası puan kazandırmaktadır. Beden dili bazı konumlarda önemli bir kazanımdır ama gündelik hayatta önemli olan doğal olmaktır”

 

Verimli geçen seminer bir anket doldurmayla sona erdi.

 

Seminerin ardından açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, beden dilinin önemine dikkat çekti. Cerrah, “İnegöllü olan ve başarılı çalışmalar gerçekleştiren Betül Bayraktar Orhan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş