Kestane üreticileri bilgilendirildi

Yayınlama: 22.08.2024
57
A+
A-

İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri ile Aydın İncir Araştırma Enstitü Müdürlüğü personelleri, İnegöl’e bağlı kırsal Kestanealan Mahallesi’ndeki kestane üreticileri ile bir araya gelerek kestane üretim alanlarındaki sorunlar ve çözümleri üzerinde bilgilendirmelerde bulundu.

İnegöl’de tarım ürünlerini daha kaliteli hale gelmesi ve halk sağlığı konusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri, tarım alanlarındaki sorunları ve çözüm önerileri ile çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde insan sağlığı için ilaç kalıntısız meyveler elde etmek ve kaliteli ürünleri dünya piyasasında söz sahibi olma çalışmaları kapsamında ilaç kalıntısı tespiti için numune alımını gerçekleştiren ilçe tarım ekipleri, kestane üretimi konusunda da düzenlenen program ile İnegöl’e bağlı kırsal Kestanealan Mahallesi’ndeki kestane üreticileri ile bir araya geldi.

Kestane üretim alanlarındaki sorun ve çözümleri hakkında çiftçilere bilgiler verildi.






Konuya ilişkin İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Müdürlüğümüz tarafından Kestanealan Mahallesi’nde ilçemiz kestane üreticilerine, Aydın İncir Araştırma Enstitü Müdürlüğü personelleri ile birlikte kestane üretim alanlarındaki sorunlar ve çözümleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş