Kimliksiz göçmenlere İnegöl’de göz açtırılmıyor

Yayınlama: 16.10.2023
321
A+
A-

İnegöl’de yabancı uyruklu olup, kaçak yollarla ülkeye giriş yapan kaçak göçmenlerle ilgili geniş çaplı uygulamalar başlatıldı. Bu kapsamda İnegöl Emniyet Müdürlüğü tüm birimleri yapılan uygulamalarda kimliksiz olduğunu tespit ettiği kaçak göçmenleri tespit ederek, sınır dışı işlemlerini başlatıyor. Şimdi kadar İnegöl’de 100’ün üzerinde göçmen sınır dışı edilirken, yunus ekiplerinin belirlediği 2 kaçak göçmenin de sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Ülke genelinde kaçak göçmenlerle ilgili İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bu kapsamda ülke genelinde tüm il ve ilçelerde özellikle kaçak göçmenlerin belirlenmesi ve sınır dışı edilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Bu kapsamda İnegöl’de birçok noktada ekipler tarafından operasyonlar düzenlenirken, şimdiye kadar 100’ün üzerinde göçmenin sınır dışı edilmesi için işlemler başlatıldı.






İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri’nin tüm birimleri bu konuda çalışmalar yaparken, yunus ekipleri de mobil uygulamalarla kaçak göçmenlerin tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda gerek ana arterlerde gerekse de sokaklarda mobil uygulamalar devam ederken, Osmanbey Caddesi üzerinde durdurulan Suriye uyruklu iki kişinin daha kimliksiz olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan 2 şahıs, daha sonra sağlık işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi’ne gönderildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş