‘KIŞ üŞüTüR, KARDEŞLiK ISITIR’ GöNüLLü ORDUSU iLE FAALiYETLER SüRDüRüLüYOR

Türk Kızılay İnegöl Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda bir yandan ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılanırken, diğer yandan ‘Kış üşütür, kardeşlik ısıtır’ sloganı ile ailelerin giyim ihtiyaçları da hayırseverlerin desteği ile karşılanıyor.

Yayınlama: 29.12.2021
358
A+
A-

Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, kış aylarının gelmesi ile beraber, ‘Kış üşütür, kardeşlik ısıtır’ sloganı ile ailelerin kışlık giysi ihtiyaçlarının hayırseverlerin desteği ile devam ettiğini ifade etti.

 

GÖNÜLLÜ ORDUSU






İhtiyaç sahibi ailelere sadece gıda yardımı değil birçok kalemde hayırseverlerin desteği ile destek verildiğini belirten Varol Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

 

“Türk Kızılay İnegöl Şubesi olarak, hayırseverlerimizin desteği ile İnegöl’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya ve ihtiyaçları noktasında destek vermeye devam ediyor. Özellikle dikkat çekmek istediğim bir konu var. Gerçekten çok büyük bir gönüllü ordusuna sahibiz. Gönüllü ordumuz ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Burada bir kardeşlik havası var, bir samimiyet var. Gönüllülük esası ile hareket ederek faaliyetlerimizi samimiyet ve gayretle sürdürüyoruz. Gönüllülerimiz ve hayırseverlerimizin desteği ile İnegöl’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyoruz. Bu ailelerimizin sadece gıda yardımını değil, birçok kalemde sıkıntılarına destek oluyoruz”

 

‘KIŞ ÜŞÜTÜR, KARDEŞLİK ISITIR’

Kış aylarının gelmesi ile ‘Kış üşütür, kardeşlik ısıtır’ sloganı ile 350 ailenin kışlık giyim ihtiyacının karşılanması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Malumunuz kış aylarındayız. Bu nedenle ‘Kış üşütür, kardeşlik ısıtır’ sloganı ile ihtiyaç sahibi ailelerin kışlık giyim ihtiyacının karşılanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada hedefimiz 350 ailenin giyim ihtiyacını karşılamak. Bu konuda sağolsunlar hayırseverlerimizin de destekleri sürüyor. Ailelerimizin nüfus olarak farklılık gösteriyor. Kimi ailemiz 9, kimi ailemiz 5 kişilik nüfusa sahip. Bayan ve gençlik birimlerimiz bu konuda çok duyarlı ve bu destekleri titizlikle yürütüyor. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Haftanın belirlenen 3 günü arkadaşlarımız ihtiyaç sahibi aileleri alarak kışlık kıyafet ihtiyaçlarını temin ediyor. Sadece çocuklar değil, komple aile fertlerini giydiriyoruz”

 

HAYIRSEVERLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

İnegöllü hayırseverlerin her zaman ihtiyaç sahibi aileleri gözettiğini ve İnegöl’ün bu konuda duyarlı olduğunu ifade eden Yılmaz, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:

 

“Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Onların verdiği desteklerle bizler ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşabiliyoruz. İnegöl’ün gerçekten olağan üstü bir duyarlılığı var. Hayırseverlerimiz gerçekten paylaşmasını biliyor. Bizlerde bir köprü görevi görüyoruz. Hayırseverlerimizin desteklerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş