Kurallara uymayanlar, cezaya mahkum kalıyor

Yayınlama: 30.08.2024
133
A+
A-

İnegöl’de trafik kurallarını ihlal eden sürücüler, peş peşe gelen cezalarla karşı karşıya kalıyor. Özellikle otobüs duraklarına park, yaya geçidi ihlali, kaldırım işgali ve çift sıralı parklanma gibi hatalar nedeniyle İnegöl Belediyesi, izleme merkezi aracılığıyla tespit ettiği sürücülere cezalar uygulamaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesi tarafından kurulan izleme merkezi sayesinde trafikte düzeni bozacak hareketlerde bulunan vatandaşlara uyarılara rağmen eylemlerini sürdürmeleri halinde cezalar kesilmeye başlandı. Belediye yetkilileri, trafik akışını olumsuz etkileyen bu tür davranışlara karşı kararlı bir duruş sergileyerek, kurallara uymayanların cezalandırılacağını belirtti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Otobüs durağına park, yaya geçidi ihlali, kaldırım işgali ve çift sıra parklanma gibi sıkça yapılan hatalar, trafiğin akışını ciddi şekilde engelliyor. Vatandaşlarımız için oluşturduğumuz ücretsiz otoparklar varken, bu tür ihlaller nedeniyle 977 TL ceza ödemek zorunda kalıyorlar.”

Belediye, ayrıca arabadan atılan çöpler, dükkanların önündeki izmaritler, doğaya gelişigüzel atılan molozlar, derelere atılan koltuklar, düzensiz parklanma ve parklardaki vandalizm gibi konularda da taviz verilmeyeceğini açıkladı.






Belediye ekipleri, İnegöl’de çevre ve toplum düzenini koruma adına bu tür olumsuzluklara karşı mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş