Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kıran kırana pazarlıklar sürüyor

Yayınlama: 10.06.2024
61
A+
A-

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala İnegöl Hayvan Pazarı’nda hareketlilik artıyor. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen yetiştiriciler ile kurbanlık arayışında olan vatandaşlar, kıra kırana pazarlık yapıyor.

İnegöl Hayvan Pazarı, bu yoğun dönemde hem yerel yetiştiricileri hem de kurbanlık arayışındaki vatandaşları ağırlıyor. Kurban ibadetini yerine getirmek için gelen vatandaşlar, kendilerine uygun bir kurbanlık bulmak için çaba harcarken, yetiştiriciler de kaliteli ve sağlıklı hayvanlarıyla alıcıların karşısına çıkıyor.

Pazarda yapılan pazarlıkların yanı sıra, ilçenin çeşitli çiftliklerinde de kurbanlık ve kurbanlık hisseleri satışı devam ediyor. Bu sayede, vatandaşlar kendilerine uygun fiyat ve nitelikte kurbanlık bulma konusunda geniş bir seçenek yelpazesine sahip oluyorlar.






İnegöl’deki hayvan pazarlarında, her bütçeye uygun kurbanlık bulunurken, yetiştiriciler de alıcıların memnuniyetini görmekten mutlu. Hem vatandaşlar hem de yetiştiriciler, bu dönemde bir araya gelerek kurban ibadetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş