LAFA GELiNCE HERKES UYUŞTURUCUYA KARŞI! GENÇLER BU BiNADA ZEHiRLENiYOR KiMSEDEN SES ÇIKMIYOR

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve gençlerin hemen hemen her gün uyuşturucu madde kullandığı kaba inşaat halindeki yapı, iddiaya göre sahibinin İstanbul’da ikamet ettiği ve komşularının bu konuda kendilerine sürekli şikâyette bulunduğu ama yer sahibinin şikâyetleri dinlemediği öğrenildi.

Yayınlama: 15.12.2019
559
A+
A-

Şehrin göbeğindeki uyuşturucu yuvasını daha öncede haberlerimizde yer vermemize rağmen, olaya konu olan yapı ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. İlçemizde uyuşturucu kullanımı ile ilgili verilen seminerler ve gençlerin uyuşturucu kullanmamasına yönelik yapılan çalışmaların, ne denli samimi olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.

 

Binayı Bekçi ekipleri tespit ederken, konu ile ilgili binanın kapatılması veya gençlerin burayı kullanmaması için herhangi bir önlem alınmaması tepkilere neden oluyor.






 

Çevredeki mahalle sakinleri de durumdan rahatsız oldukları için iddiaya göre binanın sahibi ile temasa geçti. İstanbul’da ikamet ettiği belirtilen inşaat sahibi, yapılan şikâyetlere aldırış etmediği ve konuyla ilgilenmediği ortaya çıktı.

 

GENÇLERLE BÖYLE Mİ İLGİLENİYORSUNUZ?

Her protokol konuşmasında bir çok protokol üyesi, ‘Geleceğimiz’ dediği gençlerle ilgili konu hakkında herhangi bir görüş bildirmemesi, aynı zamanda gençlerin zehirlenmesine rağmen hiçbir adım atmaması vatandaşları da adeta çileden çıkarıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş