MODEF 51’inci kez kapılarını dünyaya açıyor

Yayınlama: 01.10.2024
45
A+
A-

İnegöl Mobilya sanayisinin en köklü ve en önemli organizasyonu konumunda olan MODEF Expo Fuarı, bugün düzenlenecek program ile 51’inci kez kapılarını dünyaya açacak. Fuarda 138 firma, yeni trend ürünlerini sergileyecek. Özgün tasarımların yer alacağı MODEF Expo Fuarı, zor günler geçiren sanayicilere cam simidi olması umutla bekleniyor.

Türkiye mobilya sektörünün en önemli mobilya fuarlarından biri olan MODEF Expo Fuarı, yapılan yeni yatırımlar ve yeni fuar katılımcıları ile bugün 51’inci kez kapılarını dünyaya açacak. Birçok yeni ürünün görücüye çıkacağı fuarın, İnegöl sanayisine can simidi olması bekleniyor.

STANTLAR TAMAMLANDI

İnegöllü sanayicilerin bir fırsat olarak baktığı fuar öncesinde stantlar yenilenerek hazırlıklar tamamlandı. Fuar katılımcıları, önemli finansal harcamalar ile stantlarını süslerken, sadece ürünleri ile değil, stantları ile de öne çıkmak için gayret ediyor.






10 MİLYONLUK YENİLEME HARCAMASI YAPILDI

İTSO ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu başkanı Yavuz Uğurdağ, sabit kalan stantların yıkıldığını ve yeni güncellemeler yaptıklarını ifade etti.

Uğurdağ, “10 Milyon liralık bir yatırımla elektrik hatlarımızı, kamera sistemimizi ve diğer alt yapı eksikliklerimizi tamamladık. Alanın fiziki şartlarını maksimum seviyede pozitife çevirip katılımcılarımızın daha nezih ve güvenli bir ortamda fuarlarını yapmasını istedik” dedi.

FUARDA 138 FİRMANIN ÜRÜNLERİ SERGİLENECEK

Fuara toplam 138 firmanın katılacağını ve bu firmaların 51 tanesinin ilk defa fuara katılacağını belirten Uğurdağ, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Fuarımızda 138 firmamız stant açacaklar. Bunların 51 tanesi ilk defa fuara giren ya da daha önce girip uzun süredir fuarımıza katılmayan firmalarımızdan oluşuyor. Bu da yenilenmenin baka bir yönü oldu. İnegöl’de bugün ciddi ihracat ve yurt içi cirolarına ulaşan pek çok firmamızın geçmişinde fuarımızın büyük katkıları olmuştur. Fuara katılsın ya da katılmasın fuar haftası oluşan ticari atmosfer tüm İnegöl’e yansır ve bundan hem fuar katılımcılarımız hem mobilya AVM’lerinde mağazası olan firmalarımız hem de münferit mağaza sahibi sanayici arkadaşlarımız pozitif anlamda etkilenir”

YURT DIŞINDAN 2 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Fuarın amacının ihracat odaklı olduğunu belirten Uğurdağ, bu kapsamda yapılan çalışmalar ile yurt dışından 2 bine yakın yabancı misafir beklediklerini ifade etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş