NORMALLEŞME İLE BİRLİKTE MOBİLİYUM ZİRAYETÇİ AKININA UĞRADI

Pandemi nedeni ile bir süre kapatılan ve normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarına hız veren Mobiliyum AVM, 2 ayda ülke genelinden 88 bin 250 kişiyi ağırladı.

Yayınlama: 09.08.2020
1.652
A+
A-

Normalleşme süreci ile Haziran ayında ülke genelinde 39 bin 561 kişiyi ağırlayan Mobiliyum AVM, Temmuz ayında ise 48 bin 691 kişiyi İnegöl Mobilyası ile buluşturdu. Türkiye’nin en büyük mobilya alış veriş merkezi olan Mobiliyum AVM böylelikle iki ayda toplam 88 bin 250 kişiyi ağırlamış oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, “Pandemi sürecinden sonra Mobiliyum AVM olarak yapmış olduğumuz doğru reklam ve çalışmalar neticesinde gerek Mobilyum AVM’deki esnafımız, gerekse şehrimize gelen ziyaretçi artışından dolayı ekonomik anlamda alınan katkıdan her kesimin mutlu. Ayrıca Mobiliyum AVM’ye şehrimiz dışından gelen ziyaretçilerin, sadece mobilya alışverişi ile kalmayıp, şehrimizin ekonomisine gerek yeme-içme gerekse konaklama anlamında katma değer yarattığını görüyoruz. Üyelerimiz ile yapmış olduğumuz istişareler ve fikir birliği ile çalışmalara hiç ara vermeden devam ediyoruz. Şimdi ise sırada ‘Yeni Nesil AVM’ projesi ile dijital platformlardan farklı satış strateji ile mobilya satışının gerçekleştirilmesi şeklinde proje üzerine çalışıyoruz. Bu proje ile de Mobiliyum AVM’ye değer katarak ilerleyeceğiz” dedi.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş