Rakip Bodrumspor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bugün deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Hakem Adem Sarıtaş yönetecek.

Yayınlama: 27.01.2018
694
A+
A-

Bu sene geçen yıla göre daha iyi grafik çizen temsilcimiz, kendi evinde geçtiğimiz hafta Tuzlaspor’u mağlup ederek 2. yarıya 3 puan ile başlamıştı. Temsilcimiz bugün ise teplasmanda Bodrumspor karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacak.

 

İKİ EKİBİN SON 5 MÜSABAKASI






Ev sahibi Bodrumspor, son oynadığı 5 resmi müsabakada sadece 1 kez galip gelirken, 4 müsabakadan ise mağlubiyet ile ayrıldı. Bodrumspor sırası ile Menemen Belediyespor’a 2-0, Etimesgut Belediyespor’a 3-1 ve Eyüpspor’a 2-1 mağlup oldu. 3 Mağlubiyetin ardından deplasmanda Kocaeli Birlikspor’u 1-0 mağlup eden Bodrumspor, ikinci yarının ilk müsabakasında ise Srıyer deplasmanından 3-1’lik mağlubiyet ile döndü.

 

Temsilcimiz İnegölspor, rakibine göre daha güçlü performans sergiliyor. Ekibimiz son oynadığı 5 müsabakada 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti. Ekibimiz ligin ilk yarısında deplasmanda Hatayspor’a karşı kaybetmesinin ardından, sırasıyla Tokatspor’u 1-0, deplasmanda da Mensin İdman Yudu’nu 3-1 mağlup etti. Sonraki hafta kendi evinde Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kalan ekibimiz, 2. devrenin ilk müsabakasında ise Tuzlaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

 

Rakip Bodrumspor oynadığı 18 müsabakada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Bu müsabakalarda rakip filelere 16 gol gönderen Bodrumspor, kendi kalesinde ise 28 gol gördü. 18 Müsabaka sonunda 16 puan toplayan Bodrumspor, puan cetvelinde 14. sırada bulunuyor.

 

Temsilcimiz İnegölspor ise, 18 müsabakada 9 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Bu müsabakalarda rakip filelere 28 gol gönderen temsilcimiz, kendi kalesinde ise 26 gol gördü. 18 Müsabaka sonunda 32 puan toplayan temsilcimiz İnegölspor, puan cetvelinde 7. sırada bulunuyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş