SAYGISIZLIK MiLLETiMiZE YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, NATO skandalı ile ilgili yaptığı açıklamada,”Sayın Cumhurbaşkanına ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlık ve düşmanlık doğrudan ülkemize ve milletimize yapılmaktadır” dedi.

Yayınlama: 20.11.2017
854
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bedir, “Ülkemizin ittifak ve üye olduğu dünya birlikleri zor süreçlerden geçtiğimiz son yıllarda destek olmayı bir kenara bırakalım, sırtımızı hançerleyerek yol aldığını zannetmektedir. İttifak ülke olarak görünen bir çok ülke gibi NATO’da büyük bir terbiyesizlik yaparak, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı düşman hedeflerine koymuş ve bu şekilde tatbikat  gerçekleştirmiştir.  Bütün dünyadan haberi olan NATO’nun bu tatbikatta yaşananlardan hiç mi haberi yoktur ?  Bu durumlar asla taviz verilemeyecek durumlardır.  Sayın Cumhurbaşkanına ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlık ve düşmanlık doğrudan ülkemize ve milletimize yapılmaktadır”

 

MHP TÜRK MİLLETİNİN SİMGESİDİR






“Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar, Türk Milletinin feraseti ile başlarına yıkılınca, NATO ve diğer sözde müttefik birlikler çılgına dönmüşlerdir. MHP teşkilatlar ise bu oyunları bozan bir etken olduğu için, bu birliklerin yerli işbirlikçileri tarafından hedef tahtası haline getirilmek istenmiş ancak bu girişimde hezimet ile sonuçlanmıştır. Kimse Türk Milleti’nin sabrı ile aklı ile alay etmeye kalkmasın. Türk, cihan hakimiyeti ülküsü ile uyuyan ve bu ülkü ile uyanan asil bir millettir. MHP’yi söylemleri ve milli duruşu nedeniyle hedef tahtası yapmak isteyen zevatlar aklını başına almalı, MHP ve Türk Milleti ile uğraşmaktan derhal vazgeçmelidir. MHP kimsenin yiyebileceği bir lokma olmadığı gibi, kimsenin yıkacağı,yıpratacağı bir siyasi hareket değil, Türk Milleti’nin simgesidir, kendisidir.  Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş