Sözde spor şehriyiz… Takımlarımız maçlarına Bursa’da çıkacak

İnegöl’de Kafkasspor’un ardından Doğugücü’de iç saha maçlarını Bursa’da oynama kararı aldı. ‘Spor şehri’ olarak lanse edilen İnegöl’de saha sorunu hat safhaya çıkarken, bazı amatör takımlar ise antrenmanlarını Bursa’da gerçekleştiriyor.

Yayınlama: 02.11.2022
962
A+
A-

Doğugücü Spor Kulübü, aldığı yeni karar doğrultusunda maçlarını Bursa’da oynama kararı aldı.

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig’i kaldırabilecek İnegöl’de saha olmamasından dolayı Bursa’da iç saha maçlarının oynanacağı açıklanırken, açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:






 

“Doğugücü Spor Kulübü yönetim kurulu olarak, sezon öncesi yapılan görüşmeler sonucunda 2022-2023 sezonunda, iç saha maçlarımızı İnegöl Alanyurt Spor Toto sahasında oynama kararı alınmıştır. Bu doğrultuda Bayrampaşa Teknik ve Beylerbeyi maçlarını da Alanyurt Spor Toto sahasında oynanmıştır. Ancak gelinen nokta da artık iç saha maçlarımızı bu sahada oynamamız mümkün değildir. Alanyurt Spor Toto sahası, Bölgesel Amatör Lig yetkililerinin istediği teknik şartlara sahip değildir. Oynanan her maç öncesi eksikliklerin giderilmesi ve yetkililerin ikna edilmesi için büyük uğraşlar verilmektedir. Alanyurt Spor Toto sahası, büyüyen camiamızın ve taraftarlarımızın ihtiyaçlarını karşılamamaktadır. Tribünün küçük ve basık olması nedeniyle taraftarlarımızın maçı izleyip, takımı desteklemesi mümkün olmamaktadır. Yine protokolü ve misafirleri ağırlamaya uygun bir alan bulunmamaktadır.  Bu kapsamda takımın motivasyonunu bozacak gelişmelerin yaşanmaması, maç önü hazırlıklarının yönetim ve teknik kadro açısından daha sorunsuz gerçekleşebilmesi için teknik şartların tamamını sağlayan bir statta iç saha maçlarımızın oynanmasına karar verilmiştir.

 

“Yönetim kurulu tarafından yapılan çalışmalar ve idari mercilerle yapılan görüşmeler neticesinde bundan sonraki iç saha maçlarımızın Bursa Atıcılar-3 sahasında oynanmasına karar verilmiştir. Doğugücü Spor Kulübü büyük bir camia olup, yeni statta da takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Bu uğurda imkânı olmayan taraftarların maçları takip edebilmesi için gerekli servis hizmetleri yönetim tarafından sağlanacaktır”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş